– Det er sikkert mange som har tatt masse kjempefine bilder i sommer. Bildene kan like gjerne være tatt med mobiltelefonen som med speilreflekskamera. Husk å sende dem inn for å være med i konkurransen om en Pioner-båt, sier næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune.

Tema for fotokonkurransen er «Mitt Aurskog-Høland». Motivene må være fra Rømskog og Aurskog-Høland. Konkurransen er i forbindelse med kommunesammenslåingen, og de fem beste bildene stilles ut på Stuttreist & Himlaga.

Send inn dine bilder til info@ahk.no innen 1. september. Husk også navn, adresse, telefonnummer og stedet der bildet er tatt. Du kan delta med flere bilder.​

Premie: Båt til 23.500

– Terskelen for å være med skal være lav! Vi vil ha dine glimt av nye Aurskog-Høland, sier Bakke. 

Førstepremien er en Pioner-båt fra Cipax, til en verdi av 23.500 kroner. Andre- og tredjeplassen får Bjørkelangen-kortet på henholdsvis 1000 og 500 kroner. Dette må du bli med på!

 

Fristen nærmer seg

Fotokonkurransen varer til frem til 1. september 2019. Du kan gjerne sende inn flere bilder. En jury velger ut de fem beste bildene, som vil bli stilt ut på Stuttreist & Himlaga 21. september. Der kan du som innbygger være med på å stemme frem vinneren!

Har du spørsmål om konkurransen? Ta kontakt med Erik Bakke eller Kari Aasberg Bradley i Aurskog-Høland kommune.